Rólunk

Cégünk elsősorban gépgyártással, azon belül is élelmiszeripari csomagológép gyártásával, egyedi gépek gyártásával, felújításával, javításával foglalkozik.

A tevékenység 2000. évben indult egyéni vállalkozásként. Akkor a cél az volt, hogy a környékünkön üzemelő élelmiszer ipari gyártó-, feldolgozó üzemek munkáját csomagológépekkel, és egyéb kiegészítő gépekkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyük, illetve a szükséges szerviz igényeket kielégítsük.

2005-ben megalakult a NYÍR-DOVAS BT.

Azóta folyamatos fejlesztésekkel, egyedi igények kielégítésével igyekszünk a piac-, a HACCP szabvány-, a biztonság, a megbízhatóság és a megrendelőink által kívánt elvárásoknak minden tekintetben megfelelni.

A vevőink és a saját elképzeléseink alapján származó ötletek megvalósításának fényében elmondhatjuk, hogy az újítások-, egyedi elképzelések kivitelezése esetén a megbízhatóságban és a minőségben nem ismerünk kompromisszumot.

Minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy az ÖN cégének termelését és csomagolástechnikáját még hatékonyabbá és olcsóbbá tegyük.

Amennyiben nem talál pontosan olyan csomagológépet a palettánkon, amilyen az Ön elképzeléseinek teljes mértékben megfelel, kérjük ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot.

Mondja el, mire van szüksége és mi minden tudásunkkal azon leszünk, hogy megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bízunk benne, hogy Önt is elégedett ügyfélként tarthatjuk nyilván a jövőbeni referenciáink között.