Ha már régóta gondolkodik csomagológép vásárlásán, akkor engedje meg, hogy segítsünk eligazodni a csomagológépek világában!

 

Mindenekelőtt hasznos lehet, ha egy kicsit általánosan beszéljünk magáról a csomagolásról!

Talán nem meglepő, ha a megfelelő csomagolás, és ezzel a megfelelő csomagológép kiválasztás első számú pozitív érveként a biztonságot és a higiéniát említjük meg.

A zacskóban, vagy egyéb csomagolásban lévő termék ezáltal védve van mindenféle külső hatástól, ami a környezetben érheti. Emellett könnyű kezelhetőséget is biztosít a sérülékeny áruk esetén. Fontos szempont lehet még, hogy a csomagolás által gyorsan azonosíthatóvá válik az árucikk.

Végső soron pedig, abban is segítséget nyújt, hogy egy nagyobb mennyiségű készletet praktikusan és sérülésmentesen helyezhessük el (akár ömlesztve is).

 

Számos érvet fel lehetne még sorolni a megfelelő csomagolás megvalósítására, azonban mivel Ön most a mi oldalunkat böngészi, feltételezem, hogy tisztában van a csomagolás fontosságával, így azt nem kell taglalnunk.

Így térjünk is rá a csomagológépek kiválasztásának szempontjaira.

Első számú kérdés szokott lenni a Vásárlóink körében:

Vajon tényleg szükség van csomagológépre?

 

Főként olyan (leginkább élelmiszeripari) vállalatoknak ajánljuk, akiknek célja a csomagolási költség csökkentése.

 

A csomagológép egy remek befektetés, aminek az egyik oka, hogy hamar megtérül az ára. Egy vállalat számára hosszútávon biztosan megéri, hiszen növeli a termelés hatékonyságát.

 

Hogyan tudja mindezt megtenni ez a gép?

 

Gyorsabb, megbízhatóbb, és egyszerűbb, mint a kézi csomagolás.

Arról nem is beszélve, ha egy külsős céget bíz meg ezzel, arra mindenképpen várni kell. Ugyanis általában a cégek nagyobb tétel összegyűlése után bízzák a munkát egy kifejezetten ezzel foglalkozó vállalatra. Nem utolsósorban pedig, plusz kiadásokkal is jár minden egyes alkalommal.

Vagy például, ha sürgősen jön egy megrendelés, akár egyetlen termék előkészítésére is azonnal sort tudnak keríteni, hiszen helyben van a csomagológép. Nincs benne kockázat, hogy esetlegesen nem tudják időben teljesíteni a munkát, mert ott helyben készül el. Ha szeretné, felügyelni is tudja a munkafolyamatot, és ezáltal a felmerülő hibákat azonnal orvosolni tudják.

 

Tehát összegezve, ha egyszer befektet, és megveszi a csomagológépet, nemhogy megtérül az ára, hosszú távon sokkal költséghatékonyabbá is válik az egész termelése.